Dewaest bleef Genk trouw ondanks dat hij elders véél geld kon verdienen: "Moet Mogi bedanken"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 60 reacties

Sébastien Dewaest legde heel wat interessante aanbiedingen naast zich neer

Dewaest bleef Genk trouw ondanks dat hij elders véél geld kon verdienen: "Moet Mogi bedanken"
Foto: © photonews

Sébastien Dewaest start vanavond aan het seizoen als kapitein van Genk. Geen verrassing, want de stoere verdediger is altijd al een leider geweest. En hij heeft een hart voor de club, want hij kon veel meer geld elders verdienen.

Uit Frankrijk en China waren er aanbiedingen... “Ik heb ervoor gekozen om mijn contract bij KRC Genk te verlengen", klinkt het in HBvL. "Dat er interesse uit Frankrijk en China was? Ik had opties, maar de ploegen moet je aan Dimi vragen."

"Ik ben gebleven omdat ik me hier goed voel. Ik heb er goed over nagedacht. Na het seizoen zei ik tegen mezelf: Séba, je bent 28. Misschien is dit wel het moment om te vertrekken. Ik kon de uitdaging aangaan bij een mooie club in het buitenland, in een exotisch land veel geld verdienen of mijn werk in Genk verderzetten."

Zoals zoveel spelers blijft Dewaest ook rotsvast vertrouwen in Mogi Bayat. "Ik wil mijn manager Mogi Bayat bedanken voor zijn werk. Hij heeft de aanbiedingen aan Genk laten zien, maar heeft erbij gezegd dat ik het liefst van al zou blijven. Binnen een week was het geregeld.”

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties