Nieuwe speler voor Anderlecht, dat blijft herhalen dat het om een proefperiode gaat
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 6 reacties

TP Mazembe zegt dat Meschak Elia officieel van Anderlecht is

Nieuwe speler voor Anderlecht, dat blijft herhalen dat het om een proefperiode gaat

Deze week arriveert er bij Anderlecht een nieuwe speler. TP Mazembe heeft op zijn website laten weten dat Meschak Elia deze week in Brussel verwacht wordt. Toch wat vreemd, want bij Anderlecht blijven ze volhouden dat het om een proefperiode gaat.

De 21-jarige Meschak is een Congolees international, die ook op de Afrika Cup actief was. Op de site van de club maken ze nu gewag van zijn officiële transfer, wat ze bij Anderlecht nog steeds niet willen bevestigen. Vorige week werd nog gezegd door Michael Verschueren dat het om een testperiode zou gaan. 

Op de officiële site had Moïse Katumbi, de voorzitter van TP Mazembe, ook een boodschap voor hem. "Je gaat naar Brussel om TPM te vertegenwoordigen. We hopen dat je op een dag een referentie wordt in het Congolese voetbal zoals we er in het verleden nog gehad hebben."

Elia zal zich niet eenzaam voelen in België. "Je zal er veel vrienden hebben met Bokadi, Mbokani en anderen. Ik raad je aan om je enkel met je werk bezig te houden en met niets anders. Denk aan wat je na je carrière gaat doen en loop niet in de val van frauduleuze makelaars."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties