Officieel: Paul Nardi trekt naar Ligue 2

Paul Nardi tekent contract voor 4 seizoenen bij FC Lorient

Officieel: Paul Nardi trekt naar Ligue 2
Foto: © photonews

Paul Nardi, die 2,5 jaar in doel stond bij Cercle Brugge, heeft een nieuwe club gevonden. Hij verlaat AS Monaco en gaat aan de slag bij FC Lorient, een ambitieuze club uit de Ligue 2.

Paul Nardi, een van de meest regelmatige spelers van Cercle Brugge de afgelopen seizoenen, maakt de overstap naar Lorient. De club komt uit in de Ligue 2, waar het afgelopen seizoen op een zesde plaats strandde. Monaco ontvangt 1,5 miljoen euro voor deze transfer.

De 25-jarige Franse doelman was een sleutelspeler in het behalen van de promotie naar de hoogste klasse in het seizoen '17-'18. Ook afgelopen seizoen was hij onbetwist titularis bij de Vereniging: hij speelde 38 wedstrijden.

Nardi reageert op de clubwebsite van Lorient op zijn transfer :"Na 2,5 jaar in België was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik kan niet wachten om mijn debuut te maken en om aan de verwachtingen van de club en de supporters te beantwoorden." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21820 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 2

Nieuwste reacties