Félice Mazzu geeft pluim aan zijn youngsters en belicht prestatie van matchwinnaar Hagi: "Hopelijk is hij snel fit"
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Genk
| 0 reacties

Félice Mazzu blij met de prestatie van zijn jonge spelers in opener tegen Kortrijk

Félice Mazzu geeft pluim aan zijn youngsters en belicht prestatie van matchwinnaar Hagi: "Hopelijk is hij snel fit"
Foto: © photonews

Ook in de competitie heeft Félice Mazzu zijn start niet gemist bij Genk. De Limburgers maakten met dank aan nieuwkomers Nygren en Hagi een achterstand nog helemaal goed tegen Kortrijk. "Dit is zeer goed voor het vertrouwen", aldus Mazzu.

"We begonnen zeker niet slecht aan de wedstrijd", vertelde Mazzu achteraf. "We hadden de bal voortdurend, maar kwamen dan jammer genoeg op achterstand. Onze reactie daarna was goed. Er moeten nog heel wat dingen beter, maar dit blijft tenslotte pas de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. Dan is dat niet abnormaal."

In de tweede helft ging Genk nog op en over een stug Kortrijk. "Dat we deze match nog winnen, is goed voor ons vertrouwen. Bovendien hebben de jonge spelers getoond wat ze in hun mars hebben. Dat belooft voor de toekomst."

Beslissende Hagi

Hagi was de matchwinnaar van dienst. Hij stond amper een minuut op het veld en scoorde de winnende treffer. De Roemeen moet de nieuwe draaischijf worden in Limburg, maar begon wel op de bank. "Hij kampt nog met een fysieke achterstand", aldus Mazzu. "Al zag je meteen dat hij veel techniek in huis heeft. Net als zijn vader. Hopelijk is hij dus snel topfit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties