Toch wat twijfels bij Standard: "Kwamen in de problemen tegen Cercle"
Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Brugge
| 8 reacties

Michel Preud'homme zag zijn team slecht beginnen, maar toch winnen

Toch wat twijfels bij Standard: "Kwamen in de problemen tegen Cercle"
Foto: © photonews

Standard ging op bezoek bij Cercle in extremis met de drie punten lopen na late goals van Renaud Emond en Anthony Limbombe. Michel Preud'homme zag ook dat het in de eerste helft niet goed liep.

"Het ging gelijk op, het was echt fifty-fifty", opende Preud'homme na de partij. "We hadden een mooie kans via die penalty, maar die zorgde uiteindelijk voor twijfel." De misser van Emond was de samenvatting van die eerste helft van de Rouches. "Ik zoek een beetje naar de verklaring waarom we zoveel slechte controles en slechte passen hadden. Tegen een goed georganiseerde ploeg werk je jezelf dan in de problemen."

"In de tweede helft kwamen we meer in de wedstrijd, hadden we meer goesting en dominantie. Cercle bracht ons in de problemen, maar gelukkig heeft de breedte van mijn kern me toegestaan om goeie wissels te brengen zonder kwaliteit te verliezen. Dat heeft het verschil gemaakt."

Als je een frisse Carcela kan brengen tegen een vermoeide ploeg, is dat echt een wapen

-Michel Preud'homme

Carcela was één van die invallers, toch opvallend dat net hij op de bank zat. "Mehdi gaf twee assists, maar hij moet ook werken voor de andere spelers. Wanneer je een frisse Carcela kan brengen tegen een vermoeide ploeg, is dat echt een wapen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties