Vrancken en Dury analyseren openingswedstrijd: "Dat zou muggenziften zijn" vs "Hij heeft voor Mechelen het middenveld gewonnen"

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Waregem
| 27 reacties
Vrancken en Dury analyseren openingswedstrijd: "Dat zou muggenziften zijn" vs "Hij heeft voor Mechelen het middenveld gewonnen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen pakte meteen zijn eerste drie punten van het seizoen bij Zulte Waregem. Dat leverde een tevreden coach Wouter Vrancken op, terwijl Francky Dury ook zijn analyse maakte over wat er verkeerd liep.

"Ik mag heel tevreden zijn over wat we laten zien hebben. We hebben veel grinta en energie getoond in balbezit en in balverlies. Er was ook goed voetbal, twee mooie doelpunten en veel circulatie in het spel", was Wouter Vrancken tevreden na de 0-2 zege. 

"Enkel de efficiëntie mag nog wat beter misschien, maar dat is na een knappe overwinning bij een moeilijke verplaatsing misschien wat muggenziften", vond de oefenmeester van KV Mechelen.

Francky Dury van zijn kant zag wat het verschil maakte: "De eerste tien minuten hebben we wat moeten aftasten, maar daarna hebben ze het middenveld in handen genomen. Van Damme is de winnaar van het middenveld geworden en heeft zo Storm, Kaya en de rest rendement gegeven."

"Er was drive bij ons, maar we hadden te vaak balverlies en de wil om het duel te winnen was groter bij Mechelen. Ze hebben meer duels gewonnen én daardoor hebben ze verdiend gewonnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties