Reactie Kaya heeft er vertrouwen in: "Wij een kandidaat zakker? Ik wil het wel nog eens zien"

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Waregem
| 99 reacties
Kaya heeft er vertrouwen in: "Wij een kandidaat zakker? Ik wil het wel nog eens zien"
Foto: © photonews

KV Mechelen pakte zaterdag meteen zijn eerste driepunter van het seizoen. De promovendus kreeg de voorbije weken weer heel wat over zich heen, maar lijkt daar elke keer weer kracht uit te putten. Onur Kaya laat de buitenwereld praten en ziet dat het goed zit.

Kaya sprak over een mentale boost. "Je zit meteen in een positieve flow en je hebt de trein niet gemist", knikte hij. "Ik weet uit ervaring hoe belangrijk zo'n eerste zege in de eerste wedstrijd is. Onze organisatie stond er en we konden er een paar keer gevaarlijk uitkomen."

Laat de rest maar roepen en tieren

Met de voorspellingen is hij niet bezig. "Ik lees ook dat we een kandidaat zakker zouden zijn. Als je ziet wat een match Thoelen speelt na amper een paar dagen bij de club en dat Vanzeir meteen mag invallen... Ik wil het wel nog eens zien allemaal. Wij zijn een team, laat de rest maar roepen en tieren."

Nieuwkomer Yannick Thoelen was ook direct mee in het verhaal. "Dit is een serieuze boost voor zowel de spelers als de fans. We zijn tot zotte dingen in staat nu!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties