Reactie Geëmotioneerde Thoelen: "Bedankt KVM-supporters! Dit was voor mijn dochtertje"

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Waregem
| 13 reacties
Geëmotioneerde Thoelen: "Bedankt KVM-supporters! Dit was voor mijn dochtertje"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Yannick Thoelen heeft zijn debuut bij KV Mechelen opgefleurd met een winst en een clean sheet. De doelman werd meteen in de armen gesloten door het publiek van Malinwa. In de 15de minuut staken ze hem ook een hart onder de riem.

Thoelen en zijn vriendin verloren hun pasgeboren dochtertje begin dit jaar op 15 januari. Daarom speelt hij ook met rugnummer 15. In de 15e minuut scandeerden de fans zijn naam. "Het was moeilijk om mijn emoties onder controle te houden ja", aldus een geëmotioneerde Thoelen.

Minuut 15

"Ik probeerde geconcentreerd te zijn, maar zoiets pakt je. Bedankt supporters! Na het laatste fluitsignaal vloeide er wel een traantje. Alles kwam weer even boven. Ik denk nog elke dag aan haar. Deze zege is ook voor haar. Ik hoop dat ik haar trots maakte."

Thoelen kon gewoon terugblikken op een heel sterke match. "Ondanks dat ik lang niet speelde, wist ik dat ik er moest staan als ik mijn kans kreeg. Ons niveau was over het algemeen heel goed. Dit moeten we vasthouden."

Wist dat hij weinig aanpassingstijd nodig zou hebben

Ook coach Wouter Vrancken was onder de indruk van fans én Thoelen: "Voor hem is dat heel mooi. Ik heb nog met hem samengespeeld ooit en ik ken hem goed. Ik wist dat hij weinig aanpassingstijd nodig zou hebben."

"Maar als je dan meteen zo kan presteren ... Niemand zal het hem misgunnen. De supporters die hem én Dante op zo'n manier binnenhalen, simpelweg prachtig voor hén na zo'n eerste wedstrijd!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties