Gent-aanwinst zou door een muur gaan: "Als ik verlies, ben ik daar ziek van"

Gent-aanwinst zou door een muur gaan: "Als ik verlies, ben ik daar ziek van"
Foto: © photonews

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

Michael Ngadeu heeft direct zijn visitekaartje afgegeven bij AA Gent. De beresterke verdediger heeft er een eigenaardig parcours opzitten, maar heeft alle moeilijkheden overwonnen. "Ik heb getraind als een beest", klinkt het.

Ngadeu klom via de krochten van het Duitse voetbal en een passage in Roemenië op tot sterkhouder van Slavia Praag. Daar ging Gent hem weghalen. Toch wel een stunt. De Kameroener realiseert zijn dromen, maar dat is niet vanzelf gekomen. Toen hij in Duitsland aankwam, had hij nauwelijks een euro. Hij verzamelde flesjes met statiegeld om aan geld te komen.

"Voor een jonge Afrikaan als ik was het niet makkelijk. Maar ik heb in die periode leren vechten voor mijn plaats onder de zon. Ik heb gewerkt als een gek, ik heb getraind als een beest om er te komen. Als je gelooft in wat je echt wil bereiken, dan kom je er wel", klinkt het in HLN.

"Met die ingesteldheid stap ik ook iedere match op het veld. Ik wil alleen maar winnen. Als ik verlies, ben ik daar ziek van. Mijn familie en mijn vrouw weten dat. Ik geef nooit op."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties