Meunier maakt zich druk in vooroordelen: "Neem nu Martial... We kennen allemaal iemand die foto's stuurt naar een grietje"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 6 reacties

Thomas Meunier maakt zich druk over de vooroordelen over voetballers

Meunier maakt zich druk in vooroordelen: "Neem nu Martial... We kennen allemaal iemand die foto's stuurt naar een grietje"
Foto: © photonews

Er bestaan wel wat vooroordelen over profvoetballers. Het zouden allemaal niet de slimsten zijn bijvoorbeeld. Dat is iedereen over dezelfde kam scheren. Thomas Meunier krijgt er de kriebels van als hij zoiets hoort.

"De mensen die zoiets zeggen, zijn zelf niet al te slim. Het voetbal is een onderwerp dat heel veel in de media komt. Wij ook, zelfs als we dat niet willen. Neem nu bijvoorbeeld Anthony Martial en wat er uitgekomen is over zijn vriendin", vertelt hij in S/V Magazine.

De aanvaller van Manchester United zou intieme foto's gestuurd hebben naar een model. "Dat zijn dingen die elke dag gebeuren. Iedereen kent wel iemand die foto’s stuurt naar een grietje om haar te verleiden. Of een gast die een scheve schaats rijdt. Op de vijftien mannen rondom ons zijn er zes die al overspel gepleegd hebben. Voetballers hebben geen recht op een misstap. We worden direct weggezet als mensen die alleen maar aan hun dikke auto denken", maakt Meunier zich druk.

De Lamborghini van Cristiano? Als ze zelf het geld zouden hebben, zouden ze het ook doen

Ook over het vele geld dat er verdiend wordt... "Ik heb vrienden die me over de Lamborghini van Cristiano Ronaldo aanspreken en hem maar een opschepper vinden. Maar ik heb hen geantwoord dat als zij zo’n salaris zouden krijgen, ze net hetzelfde zouden doen. Hij werkt hard en hij verdient veel geld, waarom zou hij daar niet van mogen profiteren? Er zijn veel jaloerse mensen. De reacties zijn vaak buiten proportie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties