Eerste gemor bij de Genkse fans: "Snappen dat ze fluiten, ze betalen veel geld om naar ons te kijken"

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 152 reacties
Eerste gemor bij de Genkse fans: "Snappen dat ze fluiten, ze betalen veel geld om naar ons te kijken"
Foto: © photonews

Het was een beetje bizar: het gemor van de fans van KRC Genk. Na de titel vorig seizoen zijn ze misschien een beetje verwend? Het liep niet tegen Zulte Waregem en dat had zijn gevolgen.

Het gefluit was oorverdovend. Tijdens de rust, bepaalde keren zelfs tijdens de wedstrijd zelf en ook even na het laatste fluitsignaal. Diverse supporters hadden het gehad met het negatieve en verdedigende spel en hopen dat er zich onder Mazzu geen scenario zoals met Stuivenberg zal voltrekken.

Anderen blijven dan weer hoop koesteren en willen dat het gewoon goed komt. "Uiteindelijk moeten we er maar staan in september, als de competitie volledig bezig is en we in de Champions League spelen", werd er onder meer gesust. 

Snap dat de supporters fluiten, maar ...

De spelersgroep? Die begreep het wel: "We snappen dat de supporters fluiten, maar we weten ook wel dat ze toch achter ons staan", aldus Sebastien Dewaest. "Ze willen dat we mooi voetbal laten zien, zoals we vorig seizoen deden."

"Er zijn veel fans die veel geld moeten betalen om hier naar het voetbal te komen kijken. We hebben onze verantwoordelijkheden richting de fans en we willen die ook nakomen, we willen hem meer bieden de komende maanden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties