Standard genekt door een ex-jeugdproduct: "Ik wilde tonen dat ze daar toch een foutje begingen"
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael vanuit Sint-Truiden
| 12 reacties

Hamza Massoudi (STVV) scoorde én won van Standard, de club waar hij twee jaar jeugdspeler was

Standard genekt door een ex-jeugdproduct: "Ik wilde tonen dat ze daar toch een foutje begingen"
Foto: © photonews

Aanvankelijk stond Hamza Massoudi zelfs niet op het wedstrijdblad, maar door een surprise van chef Marc Brys vierde hij toch zijn eerste basisplaats bij STVV. En hoe!? De 19-jarige middenvelder scoorde de 2-0 tegen zijn ex-club.

Hamza Massoudi, roots in Marokko en geboren in Brussel, genoot twee jaar van zijn jeugdopleiding aan de boorden van de Maas. Tussen 2016 en 2018. In minuut 37 verdubbelde hij de voorsprong van de Kanaries door Arnaud Bodart, een ex-ploegmaat nota bene, te vloeren.

Eerste profdoelpunt

“Ik zeg niet dat dit een droom is die uitkomt, maar het is zeker en vast wel een doelstelling die ik hier heb bereikt. Ik heb hard gewerkt om het zo ver te schoppen en dit zie ik als een beloning. Ik wil nu hard blijven werken om nog meer van deze gelukzalige momenten te beleven”, aldus Massoudi, die scoorde voor de ogen van het Standard-vak.

Na de zege tegen zijn ex-club kon hij zijn vreugde toch niet goed wegsteken. “Het was toch eigenaardig. Scoren tegen mijn ex-club. Bovendien was het mijn eerste goal als prof in mijn eerste match die ik in de basis mocht starten. Er kwamen veel emoties los. Ik wou hen laten zien dat ze toen toch een klein foutje zijn begaan”, straalde Massoudi.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties