OFFICIEEL: Club Brugge heeft nieuwe linksback dan toch te pakken
Arjen T'Sjoen
| 50 reacties

Fede Ricca zal de concurrentie aangaan met Sobol bij Club Brugge

OFFICIEEL: Club Brugge heeft nieuwe linksback dan toch te pakken
Foto: © photonews

Club Brugge is nog steeds op zoek naar een extra optie op de linksachter. Het hoopte om de aanvoerder van Malaga aan te trekken en dat is nu ook gelukt.

Volgens Het Nieuwsblad heeft Club Brugge een persoonlijke overeenkomst met de Uruguayaan Fede Ricca. Op 29 juli nam hij afscheid van zijn ploegmakkers en reisde hij af naar Brugge, maar de onderhandelingen op clubniveau slepen aan.

De entourage van de speler beweert dat Fede Ricca transfervrij is, maar daar is Malaga het niet mee eens. Ze wachten op de goedkeuring van de eigenaar en koninklijke Qatarese familie Al-Thani. Club Brugge wacht op die manier nog even af om niet in de problemen te komen met de FIFA.

Uruguayaans international

Ricca (24) is al jaren een belangrijke pion bij de Spaanse tweede klasser Malaga. Als linksback was hij vorig seizoen goed voor vijf doelpunten en drie assist, Ricca is tevens aanvoerder. Ook kwam hij een keer uit voor het nationale elftal van Uruguay, hij zat al meerdere keren in de selectie.

UPDATE: Club Brugge heeft dan toch een akkoord gevonden met Malaga. De 24-jarige Uruguayaan tekende een contract van vier jaar bij blauw-zwart. Hij zal er de concurrentie aangaan met de Oekraïener Sobol.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Segunda Division

Nieuwste reacties