Brian De Keersmaecker over zijn status van supersub: "op termijn graag rol als titularis"
Dennis Rosiers
| 1 reacties

Brian De Keersmaecker scoorde vorig weekend de gelijkmaker in Roeselare

Brian De Keersmaecker over zijn status van supersub: "op termijn graag rol als titularis"

De 19-jarige middenvelder stond amper een minuut tussen de lijnen in Schiervelde wanneer hij de 1-1 einduitslag op het scorebord schoot. Het was niet de eerste keer dat de jongeling dit flikte...

Ook op 13 april in de thuiswedstrijd tegen Eupen in Play-Off 2, nota bene in zijn debuut voor het eerste elftal, scoorde De Keersmaecker vlak na zijn invalbeurt. Op de clubwebsite blikt de youngster terug op zijn eerste doelpunt van het seizoen: “Dat zijn zaken waar je eigenlijk alleen maar van kan dromen. Voor mij is dit een ideale springplank naar meer. Ik wil dit seizoen zo veel mogelijk speelminuten meepikken en langzaam maar zeker een plaatsje in het elftal proberen te versieren.”

Na het onnodige gelijkspel van vorig weekend in Roeselare, is het voor Beerschot belangrijk om vrijdag tegen OH Leuven weer aan te knopen met een overwinning. De Keersmaecker merkt dat de spelersgroep iets wil rechtzetten: “Er is duidelijk frustratie na die 1-1 in Roeselare. Iedereen staat op scherp. Al dient OHL zich wel aan als een taaie tegenstrever. Maar zoals we nu voetballen, met zo veel lef en vertrouwen, moeten we ook daar voor de volle pot gaan.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties