Vadis: "Ze hadden geen antwoord op onze druk, maar we moeten scherper starten"
Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 3 reacties

Vadis Odjidja na de kwalificatie tegen Larnaca

Vadis: "Ze hadden geen antwoord op onze druk, maar we moeten scherper starten"
Foto: © photonews

AA Gent heeft zich met een 3-0 overwinning tegen Larnaca geplaatst voor de laatste horde op weg naar de poules van de Europa League. Wie de match niet zag, denkt wellicht aan een makkelijke zege, maar die eerste goal bleef maar uit.

"Het was inderdaad stresserend. Het heeft meer dan tien minuten geduurd eer we echt in de wedstrijd zaten. Dat was na de rust ook het geval. Daarna moesten we gewoon bij de les blijven en de kansen benutten." Fysiek waren de Buffalo's baas en de ruimtes werden naar het einde van beide helften al wat groter. Odjidja zette Yaremchuk in de eerste helft en David in de tweede helft mooi voor doel.

"In Larnaca hadden we het lastiger door de hitte, maar hier hebben we het hen moeilijk kunnen maken met veel druk naar voren. Ze hadden er geen antwoord op. Het was een goeie match, maar we moeten scherper kunnen beginnen." Tijdens die moeilijke minuten hield Kaminski het team overeind.

Eindelijk de nul

De doelman werd beloond met een clean sheet, het eerste van het seizoen. "Die nul houden was belangrijk. We wisten dat we sowieso gekwalificeerd waren als dat het geval was. We hebben een sterke doelman en hij zal hier heel tevreden mee zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties