Maxime Lestienne voelt zich sterker worden : "Ik legde te veel druk op mezelf"

Jordan Horwood
Arjen T'Sjoen en Jordan Horwood vanuit l'Académie RLD
| 5 reacties
Maxime Lestienne voelt zich sterker worden : "Ik legde te veel druk op mezelf"

Maxime Lestienne begon als basisspeler aan het nieuwe seizoen. De ex-speler van Moeskroen en Club Brugge deed het prima tegen Zulte Waregem, maar miste efficiëntie tegen Sint-Truiden.

Het eerste seizoen van Maxime Lestienne bij Standard was niet helemaal zoals het moest zijn. Hij had het moeilijk om fysiek weer op zijn beste niveau te komen en lijkt daar stilaan weer in te slagen.

"Ik ben blij dat ik de hele voorbereiding heb kunnen meemaken. Het was zwaar, maar ik heb me kunnen tonen. Het is twee jaar geleden dat ik nog eens alles heb kunnen meemaken en ik heb het gevoel dat ik er nu het beste zal kunnen uithalen."

Het ontbrak met vorig seizoen aan een goede voorbereiding 

Lestienne hoopt nu vooral om vertrouwen op te bouwen: "De eerste wedstrijden waren nog niet fantastisch, maar het ging al beter. Ik zal vooral nog een stuk efficiënter moeten worden en dan komt de rest vanzelf."

Ook vorig seizoen ontbrak het Lestienne vaak aan wat efficiëntie: "Ik wilde zo graag scoren en mezelf opnieuw laten zien dat het gewoon niet lukte. Dit seizoen ben ik alvast een stuk meer zelfzeker."

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties