Tottenham-coach over Eriksen: "Dit is voor niemand goed"
Simon Wauters
Simon Wauters
| 1 reacties

Christian Eriksen staat nog steeds op de loonlijst van Tottenham

Tottenham-coach over Eriksen: "Dit is voor niemand goed"

Christian Eriksen liet een paar maand geleden weten klaar te zijn voor een nieuwe uitdaging. Hij werd de afgelopen weken gelinkt aan clubs als Real Madrid en Atlético Madrid, maar loopt nog steeds rond in Londen.

Tottenham kan deze zomer sowieso geen vervanger meer halen. Het vond met Tanguy Ndombélé en Giovani Lo Celso deze zomer wel al twee nieuwe middenvelders. Eriksen kan nog iets meer dan een week vertrekken.

VolgensThe Guardian is Atlético de enige club die al concreet was voor de middenvelder. “Dit is niet de beste situatie voor hem of voor de club”, aldus coach Mauricio Pochettino.

Eriksen is een belangrijke speler die het team moet helpen met zijn prestaties. Ik sta er altijd voor open om de club en om voorzitter Daniel Levy te helpen. Ik weet maar al te goed dat dergelijke beslissingen niet eenvoudig zijn, maar ik probeer me altijd in te zetten voor het bestwil van de club. En ook voor de speler. Het belangrijkste is om te proberen voor beide kanten de beste beslissing te nemen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties