Matchwinnaar Stef Peeters geeft verklaring voor Brugse revival in kelderkraker

Clint Vens
| 3 reacties
Matchwinnaar Stef Peeters geeft verklaring voor Brugse revival in kelderkraker

Volg Cercle Brugge nu via WhatsApp!

Cercle Brugge toonde afgelopen weekend veerkracht, de Verenging tapte na een armtierige eerste helft uit een volledig ander vaatje in de tweede.

Stef Peeters was uiteindelijk de matchwinnaar met zijn verlossende goal op acht minuten van het einde. De linkspoot zag zijn team voor de rust wel erg matig acteren: "Onze eerste helft was zeer zwak, het was er niet aan te zien dat wij moesten winnen."

"Qua mentaliteit was het in de tweede helft beter, al moeten we wel beseffen dat het eigenlijk niet genoeg was. Het belangrijkste zijn natuurlijk de drie punten." 

We hebben een jonge groep en voor veel spelers is het nieuw om zulke wedstrijden te spelen waar het om gaat

Vooral aan de mentaliteit in het tweede bedrijf kan de Vereniging zich optrekken: "De coach heeft aan de rust bijgestuurd en in de tweede helft zat er bij ons toch wat meer in. We hebben een jonge groep en voor veel spelers is het nieuw om zulke wedstrijden te spelen waar het om gaat."

Cercle heeft een bank

Ook de inbreng van Alimani Gory, vorig seizoen goed voor 10 goals in de Ligue 2, deed de Waaslanders pijn: "In de tweede helft hebben we twee goede invalbeurten gehad die het verschil gemaakt hebben. Nu even genieten, hopelijk zijn we nu vertrokken." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties