OFFICIEEL: AA Gent wil zijn spelerskern nog inkrimpen en ziet Noors international naar Denemarken vertrekken
Arjen T'Sjoen
| 7 reacties

Sigurd Rosted gaat AA Gent verlaten voor Brondby

OFFICIEEL: AA Gent wil zijn spelerskern nog inkrimpen en ziet Noors international naar Denemarken vertrekken

AA Gent wil in de laatste week van de zomermercato nog enkele spelers verkopen. Na de komst van Ngadeu en Van den Bergh heeft het te veel centrale verdedigers.

Volgens Deense media staat Sigurd Rosted op het punt om een contract te tekenen bij IF Brondby. De Noorse centrale verdediger gaat er vandaag zijn medische en fysieke proeven afwerken.

Rosted begon bij AA Gent nochtans als titularis aan het nieuwe seizoen. Hij stond eind juli in de Europa League wedstrijd tegen FC Viitrorul in de basis, maar door twee blunders van formaat verdween hij uit de ploeg. Na de komst van Ngadeu en de terugkeer van Dylan Bronn is hij helemaal overbodig geworden.

Nog meer vertrekkers

Het is niet zeker of AA Gent nog een extra speler zal halen, maar er zullen er wel nog enkele vertrekken. Franko Andrijasevic, Stallone Limbombe, Deiver Machado en Mamadou Sylla moeten nog een oplossing vinden. Verder hoeven ook Philip Azango en Eric Smith niet op al te veel speeltijd te rekenen, maar een vertrek is minder noodzakelijk. 

UPDATE: Intussen is de uitgaande transfer van Sigurd Rosted officieel. De Deense club Brondby haalt hem definitief weg bij AA Gent.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties