Mijatovic : "Hazard kan Cristiano Ronaldo niet doen vergeten"

Dennis Rosiers
| 2 reacties
Mijatovic : "Hazard kan Cristiano Ronaldo niet doen vergeten"
Foto: © photonews

De Servische ex-spits van Real Madrid stelt dat het voor de kapitein van de Rode Duivels onmogelijk wordt om de leemte op te vullen die CR7 naliet.

Zelfs meer dan een jaar na het vertrek van Cristiano Ronaldo is zijn naam nog vaak te horen in Bernabeu. De Portugees liet een grote leemte achter in Madrid na negen seizoenen trouwe dienst. Real Madrid spendeerde deze zomer 100 miljoen euro aan Eden Hazard. De verwachtingen en hoop zijn op hem gevestigd, maar Hazard staat nog zeker tot half september aan de kant met een vervelende blessure.

Zal hij Cristiano Ronaldo kunnen doen vergeten? Predrag Mijatovic gelooft er alvast niet in: "Hazard is een heel goede speler, dat is een feit. Hij is ongetwijfeld een van de beste spelers van Europa. Maar volgens mij kan en mag men van hem niet  hetzelfde verwachten als Cristiano Ronaldo, want dat is gewoonweg onmogelijk. Geen enkele speler kan brengen wat Cristiano bracht", vertelt Mijatovic aan Goal.

Onder zoveel belangstelling arriveren bij Real Madrid is niet evident en Mijatovic weet dit als geen ander: "De druk die er bij Real heerst zal anders zijn dan bij Chelsea. Iedereen heeft tijd nodig om hiermee te leren omgaan, ook Eden Hazard", besluit hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties