Peter Croonen, voorzitter van Racing Genk, kan al bijna niet meer wachten: "Ik krijg kippenvel als ik daaraan denk"

Nils Wens
| 2 reacties
Peter Croonen, voorzitter van Racing Genk, kan al bijna niet meer wachten: "Ik krijg kippenvel als ik daaraan denk"
Foto: © photonews

Racing Genk heeft enkele mooie ploegen geloot in de Champions League. De Limburgers spelen tegen Liverpool, Napoli en FC Salzburg. Peter Croonen is blij met de verplaatsing naar Anfield en hij is blij dat ze enkele ex-spelers van Genk zullen tegenkomen in de groepsfase.

Toch had hij deze ploegen niet verwacht. "Ik ben blij met deze groep. Het zijn geen ploegen dat ik op voorhand geciteerd had, maar ik zei al op voorhand dat ik ook tevreden zou zijn als we "Genkies" zouden tegenkomen. We komen Origi tegen bij Liverpool en Koulibaly bij Napoli dus ik ben tevreden."

Croonen kijkt vooral uit naar Anfield. "Het zijn denk ik ploegen waar we nog nooit tegen gespeeld hebben, dus het is speciaal. Liverpool is sowieso heel speciaal als titelhouder en het is gewoon een mytische ploeg. Ik krijg al kippenvel als ik eraan denk. Napoli is ook een goede ploeg en zal zeker leuk zijn voor onze Italiaanse gemeenschap. Het zijn mooie verplaatsingen en we gaan veel supporters kunnen meepakken."

Ambitie

Croonen is ook hoopvol dat Racing Genk resultaten kan boeken. "Wat voetbal zo mooi maakt, is dat alles kan. Salzburg is misschien niet zo bekend bij het grote publiek, maar het is sportief een hele goede ploeg. Het zal knokken worden. Onze kern heeft nog een paar weken tijd om echt top te zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties