Reactie Preud'homme krijgt Standard op verplaatsing niet aan de praat: "Ik mis de grinta van thuis"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 24 reacties
Preud'homme krijgt Standard op verplaatsing niet aan de praat: "Ik mis de grinta van thuis"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard thuis en Standard uit, dat zijn twee verschillende ploegen. Al was Michel Preud'homme wel heel mild en kalm na de nederlaag op Anderlecht. Hij miste wel heel wat grinta, die er thuis wel is.

Het was een evenwichtige match. "Anderlecht had goeie en slechte momenten en wij hadden goeie en slechte momenten", zag Preud'homme correct. "Het enige verschil was dat Anderlecht één keer efficiënt was voor doel en wij niet. Wij lieten het telkens afweten als er een kans op komst was."

Standard had inderdaad veel afval in zijn spel in de laatste 30 meter van het veld. "We hebben een paar keer heel goed druk gezet en veroverden de bal. Maar dan maakten we ofwel de verkeerde keuze, ofwel was de handelingssnelheid niet hoog genoeg, ofwel was de pass slecht... We waren ook te statisch."

"Onze backs stonden veel te laag in het begin. Ze waren te veel gefocust op hun verdedigend werk tegen Chadli en Saelemaekers. Ze moesten echter ook aanvallend iets bijbrengen. Ik miste ook grinta, die we in onze thuiswedstrijden wel hebben. Die moeten we ook op verplaatsing beginnen tonen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties