De Bruyne over de interland tegen San Marino: "Het is niet het beste elftal, maar we moeten respect tonen"

Arjen T'Sjoen
| 3 reacties
De Bruyne over de interland tegen San Marino: "Het is niet het beste elftal, maar we moeten respect tonen"
Foto: © photonews

Vrijdagavond nemen de Rode Duivels het op tegen het nietige San Marino. Kevin De Bruyne blikte vooruit op de wedstrijd.

Eerst had Kevin De Bruyne over het bijzonder sterke begin van zijn seizoen met Manchester City. De aanvallende middenvelder was al goed voor een doelpunt en vijf assists in vier wedstrijden: "Ik weet niet of dit de beste periode van mijn carrière is. De voorbereiding was eigenlijk niet ideaal met al die toernooien, maar de kern is bijzonder sterk."

Tegen San Marino hoopt hij opnieuw op een topprestratie: "Als jongere speler durf je de kleine wedstrijden wat te vergeten, maar dat doe ik nu niet meer. We willen zo snel mogelijk een doelpunt maken en een goede wedstrijd spelen. We gaan er zeker niet zomaar met onze pet naar gooien, dat zou onrespectvol zijn voor San Marino."

Martinez: "We zullen de match serieus nemen"

Roberto Martinez kwam ook even aan bod, hij gaf aan de wedstrijd serieus voor te bereiden: "San Marino staat laatste op de FIFA-rangschikking, maar dat wil niet zeggen dat ze het slechtste land ter wereld zijn. De bondscoach van San Marino werkt niet met spelers uit de elite-competities en de resultaten zijn wat ze zijn. We nemen deze wedstrijd even serieus als alle andere."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties