KV Mechelen wint met duidelijke cijfers (met tester en Hairemans) van ploeg die straks meedoet in de Europa League

Arjen T'Sjoen
| 17 reacties
KV Mechelen wint met duidelijke cijfers (met tester en Hairemans) van ploeg die straks meedoet in de Europa League
Foto: © photonews

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

De interlandbreak in begonnen, maar dat wil niet zeggen dat de clubs stil zitten. KV Mechelen oefende dondernamiddag tegen het Luxemburgse F91 Dudelange.

Bij KV Mechelen stond kersverse aanwinst Geoffry Hairemans voor het eerst in de basis. Malinwa begon verschroeiend aan de wedstrijd en had na nauwelijks 25 minuten al een 4-0 voorsprong te pakken. De doelpunten werden gemaakt door Tainmont, Batiebo en Hairemans. Er viel ook nog een owngoal tussendoor.

Michel Batiebo (24) is (nog) geen speler van KV Mechelen, want hij is er voorlopig op proef. De Burkinese aanvaller maakte een prima indruk en scoorde dus. In de tweede helft kreeg de jonge Griek Kotsopoulos (18) ook zijn eerste minuten. 

Voetsporen Bandé?

Batiebo is niet de eerste speler uit Burkina Faso die zijn intrede maakt Achter de Kazerne. Twee jaar geleden haalden ze met Hassane Bandé al een eerste kanjer in huis, hij werd uiteindelijk voor verschillende miljoenen verkocht aan Ajax. 

Net als Bandé in het verleden speelt Batiebo momenteel voor Salitas FC. Dat team plukte hem deze zomer weg bij ASF Bobo-Dioulasso.

Opstelling KV Mechelen: Castro, Peyre (46’ Zeroual), Boni, De Bie, Van Hoorenbeeck, Corryn (46’ Coveliers), Bosiers, Kaya (46’ Storm), Hairemans (72’ Van Keilegom), Tainmont (72’ Van Den Eynden), Batiebo (72’ Kotsopoulos)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties