Ex-international Lombaerts nog steeds bij Oostende, oplossing is ver te zoeken
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 11 reacties

KV Oostende zit verveeld met 'het geval Lombaerts'

Ex-international Lombaerts nog steeds bij Oostende, oplossing is ver te zoeken
Foto: © photonews

De transferperiode is gedaan en Nicolas Lombaerts zit nog steeds bij KV Oostende. Geen aanbiedingen, aangezien hij toch niet gespeeld heeft. Zelfs gisteren mocht hij niet opdraven met de B-ploeg.

't Is een beslissing van het bestuur, daar moet u niet over twijfelen. KVO wil Lombaerts nog steeds kwijt, maar stuit op de stugge houding van de verdediger. De ex-international voelt zich onrechtvaardig behandeld bij de kustploeg en hield het been stijf toen hem een verbreking van zijn contract werd aangeboden.

Daar moest hij heel veel op inleveren van het loon dat Oostende hem dit seizoen nog moest betalen. Toen Peter Callant nog voorzitter was, leek er wel een oplossing in de maak. Lombaerts zou voor een extra seizoen tekenen aan hetzelfde loon dat hij nog zou krijgen voor één seizoen. Een extra jaar gratis dus...

Het zit hoog

Maar toen enkel de papieren nog ondertekend moesten worden, verkocht Callant zijn aandelen aan de nieuwe voorzitter, Frank Dierckens. En die blies de deal op aanraden van een paar bestuursmensen af. 

Dat zit hoog bij Lombaerts, die nu het spel hard wil spelen. Waarschijnlijk wil Oostende één van de komende weken weer met hem samenzitten om zijn contract te verbreken, maar veel inleveren zal er niet inzitten, gezien de houding van Oostende tegenover hem. Een kwalijke situatie voor alle partijen uiteraard, want na één seizoen enkel trainen, zal er volgend seizoen ook niet veel meer uit de bus vallen voor Lombaerts.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties