Interview Mohammed Aoulad drukt wens uit: "Ik zou graag terug in de Jupiler Pro League spelen"

Alexandre Fiammetti
Alexandre Fiammetti
| 0 reacties
Mohammed Aoulad drukt wens uit: "Ik zou graag terug in de Jupiler Pro League spelen"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na een jaartje bij Roeselare is Mohammed Aoulad opnieuw een vrije speler. Hij blijft ambitieus en mikt nu op een stap hogerop.

Mohammed Aoulad scoorde vorig seizoen nog vijf doelpunten in twintig wedstrijden voor Roeselare, maar is nu op zoek naar een nieuwe uitdaging: "Ik wilde niet blijven na veel turbulentie, al was mijn jaar niet slecht bij de West-Vlamingen."

"Er is veel gebeurd op Roeselare, met het komen en gaan van spelers en een nieuwe coach. De defensieve stijl van de nieuwe coach ligt me niet echt en dus heb ik gevraagd om mijn contract te laten ontbinden. Ik wens Roeselare wel het allerbeste."

"Nu ben ik een vrije speler, dus ik kan heen waar ik wil. Ik steek het in ieder geval niet onder stoelen of banken dat ik graag opnieuw in 1A zou spelen. Ik ben meer matuur geworden in vergelijking met mijn vorige periode op het hoogste niveau."

"Ik heb mijn leeftijd nu mee en ik wil zeker in België blijven. Ik ga in ieder geval in afwachting van een nieuwe club volop blijven trainen zodat ik mijn kansen kan nemen als ze zich aandienen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties