Interview Frederic Frans is duidelijk: "Rocky Peeters is een goede trainer in wording"

Frederic Frans is duidelijk: "Rocky Peeters is een goede trainer in wording"
Foto: © photonews

De motor slaagt voorlopig maar niet aan bij Lierse Kempenzonen. Een deel van de supporters heeft het wel gehad met T1 Rocky Peeters. Het bestuur zet hem voorlopig uit de wind, al kreeg Peeters wel de steun van ervaren rot Urbain Spaenhoven. Een uitstekende zaak, volgens aanvoerder Frederic Frans.

Frederic Frans is ondanks de slechte seizoensstart zeker nog niet uitgekeken op Rocky Peeters: "Hij is absoluut een goede trainer in wording. Maar het ontbreekt hem nog aan ervaring en dat is geen verwijt. Kijk naar Philippe Clement: die heeft ook enkele jaren in de schaduw van Michel Preud'homme gewerkt alvorens hoofdcoach te worden."

Mede hierdoor trok Lierse-Kempenzonen vorig week Urbain Spaenhoven aan. De ex-trainer van Lierse Kempenzonen is een ervaren rot en werd benoemd als Technisch Coördinator. Hij zal dus nauw samenwerken met Rocky Peeters. "Urbain Spaenhoven is één brok ervaring. Dat voel je meteen als hij iets zegt voor de groep: hij straalt iets uit en kan het overbrengen. Ik ben ervan overtuigd dat dit voor de hele club een goeie beslissing is geweest", aldus Frederic Frans.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e nationale

Nieuwste reacties