Gruwelijke blunder van Henderson levert Liverpool drie punten op tegen Sheffield

Arjen T'Sjoen
| 0 reacties
Gruwelijke blunder van Henderson levert Liverpool drie punten op tegen Sheffield

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zaterdagmiddag ging Liverpool op bezoek bij promovendus Sheffield United. The Reds kregen het zeker niet cadeau, maar pakten wel de drie punten.

Sheffield United maakte het dit seizoen al elke tegenstander moeilijk en dat was ook Jurgen Klopp niet ontgaan. De Duitse coach koos voor zijn sterkste elf en zette Divock Origi op de bank. 

In een bijzonder gesloten wedstrijd was de eerste kans er pas kort voor de pauze. Een schot van Sadio Mané ging tegen de paal. Sheffield stak af en toe zijn neus aan het venster, maar het doelpunt viel aan de overkant. Wijnaldum schoot ongevaarlijk op doel, maar Dean Henderson ging gruwelijk in de fout. Het jeugdproduct van Manchester United liet de bal tussen zijn benen in doel verdwijnen. 

Sheffield zoekt de gelijkmaker 

Meteen erna kon Mohamed Salah de 0-2 op het scorebord zetten. De Egyptenaar ging alleen op Henderson af die nu wel prima ingreep. Aan de overkant kon de ervaren Leon Clarke een voorzet niet in doel verlengen. Er kwam nog wel druk van Sheffield, maar geen doelpunt meer. Liverpool heeft na 7 speeldagen het maximum van de punten en virtueel een voorsprong van 8 punten op Manchester City dat vanavond nog op bezoek gaat bij Everton. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties