Gemengde gevoelens bij Belhocine: "Een deel van het plan heeft goed gefunctioneerd"

Kevin Vanbuggenhout Jordan Horwood
Kevin Vanbuggenhout en Jordan Horwood vanuit Sclessin
| 0 reacties
Gemengde gevoelens bij Belhocine: "Een deel van het plan heeft goed gefunctioneerd"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De coach van de Carolo's heeft de methodes van Mazzu behouden om een resultaat te kunnen halen om een resultaat te kunnen halen op Sclessin. Maar hij was dicht bij een nog groter succes.

"We hadden een moeilijke match verwacht, want Standard toont dat het erg sterk is. We hadden voorzien om georganiseerd  te spelen", verklaart Belhocine. "Bij enkele acties van de Luikenaars was het wel kantje boord. Ze hebben ons in de problemen gebracht, maar we zijn solide gebleven.

Dat is dankbaar voor een coach

"Het werd moeilijker naarmate ze meer druk zetten, maar we hadden twee zuivere kansen met Nurio en Fall. Arnaud Bodart deed een onwaarschijnlijke redding, alvorens we die treffer incasseerden op stilstaande fase. Voor de match waren we met een punt tevreden geweest. Toch is er nu ontgoocheling. Ondanks alles feliciteer ik mijn spelers voor hun solidariteit en hun goede wil. Dat is dankbaar voor een coach."

De T1 van Charleroi hoopt dat het op een bepaald vlak toch nog beter gaat. "Een deel van het plan heeft goed gefunctioneerd. Je moet ook een goede keuze maken in de reconversie en in balbezit, om zo combinaties op te zetten. Dat was niet op een voldoende goed niveau. Standard speelde ook zijn rol en zette goed druk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties