Reactie Hagi liet zich opmerken in de Champions League: "Nog groeien naar mijn beste niveau"

Robby Morren
Robby Morren vanuit Genk
| 7 reacties
Hagi liet zich opmerken in de Champions League: "Nog groeien naar mijn beste niveau"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Racing Genk boekte met de 0-0 een mooi resultaat in de Champions League tegen Napoli. Ianis Hagi was best tevreden, maar beseft dat hij toch een uitgelezen kans liet liggen om Genk zijn eerste Champions League-overwinning te schenken.

"Ik heb wel een goed gevoel, Napoli is natuurlijk een zeer sterke tegenstander. We kwamen met de juiste ingesteldheid op het veld en met de bedoeling om offensief te voetballen en kansen te creëren."

Met nog dik 5 minuten op de klok had Hagi zich in de geschiedenisboeken kunnen trappen. Hij kreeg tijd om de bal te plaatsen, maar mikte een half metertje naast de kruising. "Ik had nog een goede kans. Er stonden nog twee verdedigers voor mij en ook Ally en ik wilde de bal ver genoeg naast hen plaatsen. Jammer dat hij naast ging."

"Ik ben wel tevreden over mijn wedstrijd. We hebben ook veel verdedigend werk moeten opknappen en veel moeten lopen. Ik ben me nog wat aan het aanpassen aan dit team, aan wat Genk wil. Dit was pas de eerste keer dat ik 90 minuten volmaakte. Ik moet nog groeien naar mijn beste niveau."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties