Rondje Europa League: Antwerp-killer houdt Manchester United in bedwang, héél mooie zege voor Feyenoord

Redactie

KAA Gent bleef vanavond steken op een 1-1-gelijkspel in Lviv, terwijl Standard een pak voor de broek kreeg van Arsenal FC. Er stonden natuurlijk nog een pak wedstrijden op het menu. Wij pikten er de interessantste affiches uit.

St. Etienne 1 - 1 VfL Wolfsburg

Niet alleen KAA Gent, maar ook Wolfsburg liet vanavond punten liggen. Daardoor blijven de Buffalo's samen met de Duitse subtopper leider in de poule.

Rosenborg 1 - 4 PSV

Onze noorderburen hadden nooit een kind aan Rosenborg. De Lampenclub stond aan de rust al 0-3 voor. De thuisploeg maakte nooit aanspraak op een punt of meer.

Vitoria de Guimaraes 0 - 1 Eintracht Frankfurt

De Duitsers komen door de overwinning in Portugal op gelijke hoogte van Standard in de poule. Vitoria blijft puntenloos laatste.

SS Lazio 2 - 1 Stade Rennes

Rennes klom na de rust op voorsprong, maar uiteindelijk kon Lazio de scheve situatie rechttrekken. Silvio Proto zat op de bank, Jordan Lukaku ligt nog steeds in de lappenmand.

Feyenoord 2 - 0 FC Porto

De Rotterdammers behaalden vanavond een héél mooie overwinning tegen de Portugese topclub. Alle doelpunten vielen na de pauze.

Besiktas 0 - 1 Wolverhampton Wanderers

In de Premier League loopt het stroef, maar in Europa gelden andere wetten. Wolves - Dendoncker viel op het uur in - won in het altijd hete Turkije.

AZ Alkmaar 0 - 0 Manchester United

De killers van Antwerp FC hielden Manchester United vanavond op een scoreloos gelijkspel. De Engelse grootmacht kon nooit overtuigen.