Coach Waasland-Beveren: "Erg blij voor de supporters die zo lang op deze eerste zege hebben gewacht"
Simon Wauters
Simon Wauters
| 0 reacties

Arnauld Mercier was erg blij met de eerste overwinning van Waasland-Beveren

Coach Waasland-Beveren: "Erg blij voor de supporters die zo lang op deze eerste zege hebben gewacht"

Waasland-Beveren boekte zaterdagavond na drie gelijke spelen op rij een eerste competitiezege. Een hele opluchting voor alles en iedereen binnen de club.

“Ik ben erg blij voor de club”, vertelde coach Arnauld Mercier achteraf. “Voor de spelers, maar vooral voor de supporters die zo lang op een zege hebben gewacht.”

“Ik moet de spelers feliciteren voor hun vechtlust vandaag. We kwamen op achterstand, maar hebben teruggevochten. In de tweede helft hebben we afgezien, maar met een voorsprong op het bord doet dat wat minder pijn. Dit is een enorm belangrijke zege.”

Waasland-Beveren verloor in de competitie nog niet onder Mercier. Het pakte nu zes op twaalf. “Ik nam de ploeg over na de 0-4 nederlaag tegen Charleroi. We hebben hard gewerkt en hadden al eerder kunnen winnen."

"De supporters zijn altijd achter ons blijven staan. Ik ben blij dat we hen vandaag de overwinning hebben kunnen schenken en die samen hebben kunnen vieren. We hebben vandaag alleszins een grote stap in de goede richting gezet. ”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties