Belg met verleden bij OHL en Lokeren blijft doelpunten aan mekaar rijgen in Nederlandse Eredivisie
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 4 reacties

Cyriel Dessers zit al aan vijf treffers in de Eredivisie

Belg met verleden bij OHL en Lokeren blijft doelpunten aan mekaar rijgen in Nederlandse Eredivisie
Foto: © photonews

Het zijn lang niet alleen de sterkhouders van PSV, Ajax en AZ die de Eredivisie kleur geven. Ook bij Heracles Almelo hebben ze een smaakmaker lopen in de persoon van Cyriel Dessers. Die zou dit seizoen heel wat treffers achter zijn naam kunnen krijgen.

Een exact aantal heeft Dessers niet vooropgesteld, maar de Belgische aanvaller liet wel al optekenen dat er aan het eind van het seizoen genoeg doelpunten achter zijn naam zouden staan. Het is uiteraard nog afwachten hoe het verder gaat, maar voorlopig heeft hij het gelijk aan zijn kant.

Impact bij beide treffers

Dessers was al meermaals van grote waarde voor Heracles en dat was in de thuiswedstrijd tegen FC Emmen niet anders. Even voorbij het halfuur brak hij de ban. De aanvaller stond op de juiste plaats om de voorzet van Van der Water in doel te koppen. De 2-0 kwam er eigenlijk ook mede door toedoen van Dessers. Onder druk van hem maakte een verdediger een owngoal.

Het bleef overigens ook bij 2-0. Heracles rukt zo op naar een voorlopige zevende plaats. De persoonlijke stats van Dessers ogen na negen speeldagen alvast mooi. Reeds vijf keer vond hij de weg naar doel. Geen slecht gemiddelde dus voor de ex-speler van OHL en Sporting Lokeren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties