Lommel-trainer Gíslason niet enkel over het resultaat verheugd: "Het is iets nieuw voor ons"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Gíslason ziet scorend vermogen toenemen bij Lommel

Lommel-trainer Gíslason niet enkel over het resultaat verheugd: "Het is iets nieuw voor ons"
Foto: © photonews

In de beker coachte Stefán Gíslason op Sclessin nog tegen Michel Preud'homme en zag de IJslander zijn team een verdienstelijke wedstrijd spelen. Nadien was het over naar de orde van de dag. Dat Lommel inmiddels zijn eerste zege van het seizoen beet heeft, stemt hem uiteraard tevreden.

Iedereen in het Lommelse kamp besefte dat het tegen Roeselare hét moment was om die eerste driepunter te pakken. "Ik had gevraagd om met het hart te spelen. Het was tactisch niet onze sterkste match, maar ik ben toch heel blij met onze eerste helft. We scoorden tweemaal en creëerden daarnaast nog verschillende kansen. Het is iets nieuw voor ons, twee keer kunnen scoren, en we deden het dan nog in één helft."

Ondanks die dubbele voorsprong en het overwicht in het spel werd het nog bibberen. "Roeselare maakte het nadien moeilijker voor ons en kwam hoger druk zetten. Wij hadden al veel energie verbruikt en hadden de kansen om de wedstrijd dood te maken. Als je dat niet doet, is het altijd gevaarlijk. Er kwamen zo nog veel zenuwen aan te pas op het einde."

Eindelijk de beloning

Gelukkig voor Gíslason en zijn spelers volgde deze keer geen late opdoffer zoals in Luik. "Het is belangrijk voor de groep dat we wel eens de drie punten pakten. De waarde van deze zege is dat je een positief gevoel in de groep krijgt. Het is niet evident als je elke dag hard werkt en de beloning niet volgt. Nu is die beloning er wel." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties