Reactie Club Brugge is ongenaakbaar momenteel: "Uiteraard zijn wij de beste ploeg van België"

Club Brugge is ongenaakbaar momenteel: "Uiteraard zijn wij de beste ploeg van België"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Scoreprobleem? Welk scoreprobleem? Club Brugge kreeg even het etiket opgeplakt te weinig efficiënt te zijn. Daar hebben ze dan ook meteen weer een mouw aangepast. De ballen vliegen redelijk makkelijk tegen de netten de afgelopen weken.

Club is een niet te stoppen machine geworden. "Of we de beste ploeg zijn? Momenteel wel ja", knikte Hans Vanaken. "Maar we leven niet op een wolk. We werken hard elke week en dat gaan we blijven doen."

Vanaken opende de score, Dennis maakte het eigenlijk voor rust al af. "Het gaat goed de laatste weken ja", lachte hij. "Maar het seizoen is nog lang. Dit is het resultaat van hard werken. We hebben weinig veranderd op training, maar het vertrouwen is wel super. Ja, Club is op dit moment uiteraard de beste ploeg van België, maar om over de titel te spreken, is het nog te vroeg."

Vertrouwen en teamgeest, dat zijn blijkbaar de ingrediënten van dit succesverhaal. Uiteraard heeft kwaliteit er ook mee te maken. "Maar er is zoveel positieve energie binnen de ploeg. Iedereen helpt iedereen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties