Yaremchuk ging uitleg vragen aan ref: "Hij zei me dat de overtreding niet zwaar genoeg was om penalty te fluiten"
Redactie vanuit Brugge
| 34 reacties

Roman Yaremchuk begrijpt niet waarom hij geen penalty kreeg

Yaremchuk ging uitleg vragen aan ref: "Hij zei me dat de overtreding niet zwaar genoeg was om penalty te fluiten"
Foto: © photonews

AA Gent zocht geen excuses na de nederlaag tegen Club Brugge. "Het was niet goed genoeg", klonk het overal. Al was er één moment waar ze zich toch over beklaagden: de penaltyfout op Roman Yaremchuk. En de protagonist was zelf heel overtuigd.

Yaremchuk ging tijdens de rust zelf uitleg vragen aan Jonathan Lardot. Die wou toen niet reageren, maar wel toen de ploegen weer het veld opkwamen. "Ik vroeg hem: 'Heb je nu gezien dat het penalty was?' En zei me dat de overtreding niet zwaar genoeg was om strafschop voor te fluiten. Bon ja, wat moet je dan nog zeggen?"

In de catacomben van Jan Breydel werd gefluisterd dat er buitenspel aan vooraf ging, maar dat werd niet bevestigd. De Oekraïner had een andere mening. "Dan had hij maar de beelden zelf moeten gaan checken. Ik spreek zo niet graag, maar deze keer ben ik boos. De eerste keer sinds ik in België voetbal."

"Dit had het resultaat kunnen beïnvloeden. Brugge was heel goed, maar je weet maar nooit. Ik had het gevoel dat iedereen tegen ons was: die 30.000 en ook de refs. Zo is het heel moeilijk voetballen. Wij hadden het gevoel dat elke beslissing in hun voordeel was."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties