Wanneer mogen we Samir Nasri terug verwachten?
Florent Malice
Florent Malice
| 13 reacties
Wanneer mogen we Samir Nasri terug verwachten?
Foto: © photonews

Samir Nasri zal mogelijk een maand of langer buiten strijd zijn, na zijn blessure opgelopen in Charleroi. En zo blijft de middenvelder maar op de sukkel sinds hij is toegekomen bij RSC Anderlecht.

Eindelijk leek Samir Nasri zijn topniveau te gaan bereiken, maar door zijn blessure - zonder contact overigens - lijkt dat opnieuw op de helling te komen staan. En mogelijk voor een serieuze tijd, want een maand buiten strijd lijkt niet overdreven.

Een nieuwe nachtmerrie is het voor Nasri, die met grote trom werd binnengehaald, maar zijn stempel nog niet kon drukken. En net nu is er met Franky Vercauteren een nieuwe coach die andere accenten zal leggen en zo misschien aan Nasri zal voorbijgaan.

Rest de vraag: wanneer mogen we een Nasri in topvorm verwachten? Na een jaar waarin hij nauwelijks speelde was het vooraf al duidelijk dat hij matchritme tekort zou komen. En dan kom je al eens sneller een blessure tegen ... 

Tegen dat we een echte Nasri in topvorm zien is het misschien al na nieuwjaar, of wie weet zelfs bijna tijd voor de play-offs. Op zich hoeft dat geen schande te zijn, maar wat als paars-wit dit seizoen play-off 2 speelt? 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties