Zien we Dembélé nog terug bij de Rode Duivels? "Hoop het, ook als mens" vs "Dan gaan we praten"

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 0 reacties
Zien we Dembélé nog terug bij de Rode Duivels? "Hoop het, ook als mens" vs "Dan gaan we praten"

Moussa Dembélé wisselde afgelopen winter Tottenham Hotspur voor de Chinese competitie. Een heel nieuwe wending in zijn carrière, waardoor het niet duidelijk is of hij nog in de plannen van Martinez zal passen. Jan Vertonghen en Roberto Martinez hadden er al iets over te zeggen.

Op het middenveld is de concurrentie voor de technisch vaardige Dembélé erg groot. Zien we hem nog terug als Rode Duivel, nu hij naar China trok? 

“Ik hoop het alvast”, brak Jan Vertonghen eerder al een lans voor zijn ex-ploegmaat bij The Spurs. “Zowel als speler, maar ook als mens hoop ik dat hij nog opnieuw Rode Duivel wordt. Hij is belangrijk geweest voor de groep.”

In december gaan we praten over de hele zaak

“Ja, ik hoor hem regelmatig vanuit China. Voorlopig heb ik van hem alleen maar positieve geluiden gehoord over zijn verblijf daar. Dat is dus een goede zaak voor hem. Maar of hij opnieuw zou moeten worden opgeroepen? Dat is niet aan mij om over te oordelen natuurlijk.”

Roberto Martinez liet zich onlangs nog uit over de situatie van Dembélé bij de Rode Duivels: "Het is altijd het plan geweest om in december met elkaar te praten. Dan is de competitie in China achter de rug, een goed moment om te reflecteren. Ik geef hem nu alle tijd om zich aan te passen in de nieuwe competitie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties