Mauro Icardi over Romelu Lukaku : "Het is nooit makkelijk om in Italië te spelen"

Florent Malice
Arjen T'Sjoen en Florent Malice
| 6 reacties
Mauro Icardi over Romelu Lukaku : "Het is nooit makkelijk om in Italië te spelen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De transfer van Romelu Lukaku naar Inter Milaan had heel wat voeten in de aarde. Manchester United vroeg heel veel geld en het vertrek van Mauro Icardi bleef maar aanslepen.

Door de hoge transferprijs kreeg Romelu Lukaku snel kritiek te verwerken. De Rode Duivel stond er wel meteen en maakte in 4 wedstrijden 3 doelpunten. Tegen Juventus had Lukaku het moeilijker, hoofdcoach Antonio Conte reageerde na afloop dat het fysiek nog een stuk beter kan bij Lukaku.

Vandaag verscheen een artikel in de Italiaanse Gazzetta dello Sport: "Inter is vanaf nu gebaseerd op Lukaku". Door het uitvallen van de Chileen Alexis Sanchez zal Romelu Lukaku de komende weken nog belangrijker worden voor Inter. Antonio Conte hanteert graag het 3-5-2 systeem en voorin kan hij enkel nog beschikken over Lautaro Martinez en Romelu Lukaku. 

"Romelu Lukaku zit niet in moeilijkheden" 

Na de komst van Romelu Lukaku kon uiteraard de Argentijn Mauro Icardi vertrekken bij Inter. Hij had het in een interview met de Gazzetta over de prestaties van Lukaku: "Ik denk niet dat Lukaku het op dit moment moeilijk heeft", reageerde hij.

"Hij is uitstekend begonnen en maakte direct enkele doelpunten. Die blessure was jammer want zo raak je snel het goede ritme kwijt. Het is voor niemand makkelijk om in Italië te spelen", onderstreepte Icardi. "Defensief gezien is het de sterkste competitie van Europa. Lukaku kon overal al doelpunten maken en zal dat nog veel doen." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties