🎥 Laziosupporters zorgen voor ophef na fascistische gebaren

🎥 Laziosupporters zorgen voor ophef na fascistische gebaren
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een groep Laziosupporters is gefilmd geweest op straat tijdens dat ze fascistische gebaren maakten in de straten van Glasgow.

In de straten van Glasgow hebben enkele Laziosupporters voor ophef gezorgd nadat ze nazigroeten uitbrachten. De Romeinse club staat al onder het toezicht van de UEFA omwille van gelijkaardige feiten in Rennes. 

Nicolo D'Angelo, veiligheidscoördinator van de Lazio, liet voor de Europa League-wedstrijd tussen Celtic en Lazio weten aan de supporters om geen gebaren meer te doen. "Jammer genoeg hebben we nog een minderheid die erin gelooft dat het acceptabel is om die groet en racistische opmerkingen te geven", klonk het bij D'Angelo.

"We hebben hen al meermaals duidelijk gemaakt dat er nultolerantie geldt. Het imago van Lazio in het buitenland is heel belangrijk. Onze geloofwaardigheid hangt aan een zijden draadje. Maar als de UEFA ons straft, dan straft het ook onze duizenden fans die zich wel gedragen."

Wegens voorgaande feiten is de Curva Nord, de tribune van de harde kern van Lazio, afgesloten voor de thuiswedstrijd tegen Celtic. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties