Oulare vertelt merkwaardig verhaal over vertrek bij Club Brugge: "Ineens hing Mogi Bayat aan de lijn"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 0 reacties

Obbi Oulare werd naar de uitgang geduwd bij Club Brugge

Oulare vertelt merkwaardig verhaal over vertrek bij Club Brugge: "Ineens hing Mogi Bayat aan de lijn"
Foto: © photonews

Waarschijnlijk start Obbi Oulare in de basis tegen zijn ex-ploeg Club Brugge. Hij zit intussen bij Standard, maar wou wel nog eens terugkomen op het vertrek bij blauw-zwart. Dat gebeurde volgens hem immers niet zoals het hoorde.

Oulare had verregaande contacten met Schalke 04 in 2016 maar besliste uiteindelijk toch om te blijven, maar... "In de laatste twee dagen van de transferperiode is er zoveel gebeurd. Tot op vandaag weet ik daar nog steeds het fijne niet van", zegt hij in Het Nieuwsblad

Ineens wou Club hem toch kwijt. “Ik zat bij de nationale beloften op hotel in Zaventem. Om twee of drie uur 's ochtends van de laatste transferdag belde Mogi Bayat mij", vervolgt hij. "Dat was de eerste keer dat ik hem hoorde. Hij zei dat Engelse clubs me wilden. West Ham, Watford, Wolverhampton. En dat ik bij Club Brugge voortaan vierde keuze zou worden."

Nu zou ik gewoon de coach, de voorzitter of Mannaert bellen

"Mijn toenmalige makelaars zeiden ook dat ik plots weg moest. Nu zou ik gewoon de coach, de voorzitter of Vincent Mannaert bellen en vragen wat er aan de hand is. Maar ik was jong, naïef. Plots zat ik daar dan met drie, vier makelaars en mijn ouders. Ik was moe, voelde vreugde dat ik mijn droom - spelen in de Premier League - kon verwezenlijken, maar de manier waarop frustreerde me. Het ging allemaal zo snel.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties