Reactie Tom Pietermaat is nu weer helemaal terug: "Ze pesten mij met dat liedje"

Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout vanuit Antwerpen-Kiel
| 1 reacties
Tom Pietermaat is nu weer helemaal terug: "Ze pesten mij met dat liedje"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Beerschot hield zaterdagavond de drie punten thuis, maar waar iedereen het meest gelukkig mee was: de comeback van Tom Pietermaat. Meer dan anderhalf jaar lang stond hij met blessureleed aan de kant. Hij werd door zijn supporters weer volop toegezongen.

Een kwartier voor tijd bracht Losada Pietermaat erin als vervanger van Brogno. Er waren wel al een paar korte invalbeurten geweest buitenshuis, maar nu was het dus het moment om de rentrée op het Kiel te maken. "Uiteindelijk heb je in die jaar en tien maanden maar naar één ding uitgekeken en dat is thuis minuten maken", reageert Pietermaat.

De thuissupporters zongen hem bij zijn invalbeurt meteen luidkeels toe met het liedje dat aan hem is opgedragen. "Ze zijn er iets nieuw van aan het maken, dat is misschien niet slecht. In de spelersgroep weten ze ondertussen ook al hoe het liedje luidt. Ze pesten mij daar maar al te graag mee."

Trainingsregime opbouwen

Het is nu uitkijken of Pietermaat zijn oude niveau opnieuw kan bereiken. "Ik heb niet het gevoel dat ik daar ver vanaf sta. Ik kan mijn trainingsregime opbouwen en verder uitbreiden. Dat zorgt ervoor dat ik mij beter en beter begin te voelen." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties