AA Gent een stevige titelkandidaat? Kaminski benoemt het verschil met vorig seizoen
Robby Morren
Robby Morren vanuit Genk
| 5 reacties

Thomas Kaminski ziet dat er muziek in dit AA Gent zit

AA Gent een stevige titelkandidaat? Kaminski benoemt het verschil met vorig seizoen

AA Gent kan met een geweldig gevoel de interlandbreak ingaan. De Buffalo's wonnen tegen Standard, Wolfsburg en Genk en klommen naar de tweede plaats in de rangschikking. Thomas Kaminski ziet dat er muziek in dit elftal zit.

"We staan tweede, maar de weg is nog lang. Na de interlandbreak wachten er ons onmiddellijk moeilijke wedstrijden", houdt de doelman beide voeten op de grond. "De zege tegen Wolfsburg gaf ons een enorme boost en we wilden ook in Genk een goede prestatie neerzetten."

Kaminski speelde in Genk een puike partij en schopte het tot in ons Team van de week met enkele belangrijke reddingen. "Ik voelde me direct goed in de match en ik ben blij dat ik de ploeg heb kunnen helpen." 

Kaminski merkt een duidelijk verschil met vorig seizoen. "Dit is een groep met veel veerkracht, een heel goede mentaliteit en we hebben ook voetballend veel kwaliteiten. We voetballen nu realistischer dan vorig seizoen, directer en voorin slagen we erin om het verschil te maken. Dat is natuurlijk ook de hand van de coach."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties