Vervoegen Engeland, Tsjechië, Turkije, Frankrijk en Portugal de Rode Duivels en Oekraïne? Er staat véél op het spel

Redactie
| 0 reacties
Vervoegen Engeland, Tsjechië, Turkije, Frankrijk en Portugal de Rode Duivels en Oekraïne? Er staat véél op het spel
Foto: © photonews

De Rode Duivels weten normaal gezien zaterdag of ze als groepswinnaar naar het EK mogen, maar op donderdag zijn er alvast enkele bijzondere krakers.

Groep A

Engeland kan zijn tickets voor het EK 2020 al ruiken, maar moet wel nog iets rapen tegen het al uitgeschakelde Montenegro om helemaal zeker te zijn. Een formaliteit, normaal gezien.

Tsjechië - Kosovo is dan ook het duel om echt naar uit te kijken. De Tsjechen kunnen hun ticket voor het EK boeken als ze winnen, de Kosovaren mogen nog dromen bij een overwinning - maar moeten zelf ook nog tegen Engeland op zondag. Een gelijkspel zou de Tsjechen dus mogelijk ook goed uitkomen. 

Groep B

Oekraïne is al zeker van het EK en komt niet in actie op deze speeldag. Portugal (11 punten) en Servië (10 punten) doen dat wel.

Thuis tegen respectievelijk Litouwen en Luxemburg (met ook wat spelers van onder meer Virton erbij) mag dat in principe niet mislopen. Servië speelt zondag nog tegen Oekraïne, dus Portugal heeft momenteel de beste papieren richting EK.

Groep H

Frankrijk en Turkije hebben momenteel beiden 19 op 24 en de Turken hebben door de onderlinge duels momenteel de beste papieren om groepswinnaar te worden. Dan mogen ze wel geen steekjes meer laten vallen.

Thuis tegen IJsland wordt dat mogelijk nog een zware dobber, want de IJslanders staan op vier punten en spelen hun laatste troef uit om toch nog het EK te halen via de kwalificaties. Frankrijk kan mogelijk profiteren met winst tegen Moldavië, Albanië - Andorra is een match voor de gladiolen. 

Wat denken ze ervan bij BetFIRST? Waag nu enkele pittige gokjes en doe er zeker je voordeel mee!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties