Kevin De Bruyne heeft puntje van kritiek na zege in Rusland: "Daar moeten we nog beter worden"
Dante Bellon
| 10 reacties

Kevin De Bruyne heeft puntje van kritiek na zege in Rusland: "In balbezit moeten we nog beter worden"

Kevin De Bruyne heeft puntje van kritiek na zege in Rusland: "Daar moeten we nog beter worden"

Kevin De Bruyne speelde net zoals alle Rode Duivels in Rusland een puike partij. Toch had onze landgenoot gezien dat er ergens ruimte voor verbetering was.

Met twee assists had Kevin De Bruyne zaterdagavond in Rusland alweer een groot aandeel in de overwinning in Rusland. Al was hij na de wedstrijd toch vooral kritisch.

"We speelden een degelijke eerste helft, de tweede was minder. We moeten nog beter worden in balbezit. Er is altijd ruimte voor verbetering", klonk het na de wedstrijd voor de microfoon van VTM. "We hadden niets te verliezen vandaag en we pakken hier mooi die 1-4-overwinning."

Over de 30 op 30 die de Rode Duivels kunnen pakken, is hij dan weer niet mee bezig. "We moeten het wedstrijd per wedstrijd bekijken. Die 30 punten tellen niet voor ons op voorhand. We willen alle wedstrijden winnen."

Dan had De Bruyne nog enkele woorden over voor de groep in zijn geheel. "We spelen al zolang samen. Er komen spelers bij, er vallen er af, maar iedereen is belangrijk in deze groep. Ze tonen dat ze vooruitgang willen boeken en de ploeg willen helpen. Dat is belangrijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties