Stijn Vreven beschikt over enkele troeven en ligt in polepositie om over te nemen bij Lokeren
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 30 reacties

Stijn Vreven in polepositie om over te nemen bij Lokeren

Stijn Vreven beschikt over enkele troeven en ligt in polepositie om over te nemen bij Lokeren
Foto: © photonews

Er doen verschillende namen de ronde over wie de toekomstige T1 van Sporting Lokeren zal worden. Dennis Van Wijk is een van de kandidaten, maar Stijn Vreven heeft de beste kaarten in handen voor de vacature bij de Waaslanders.

Stijn Vreven sloeg vlak na zijn ontslag bij Beerschot een aanbieding van Lommel af omdat hij nog niet klaar was voor een nieuwe uitdaging. "Er moest wat tijd over gaan, maar als nu de juiste club zou komen aankloppen ben ik wel helemaal klaar om erin te vliegen", gaf de trainer vorige week aan op TV Limburg.

Troeven van Vreven

Wel, dat moment lijkt nu aangebroken. De eerste contacten met Lokeren zijn al gelegd en de Wase club gaf zelf al aan dat het snel mag gaan. Vreven heeft trouwens enkele troeven om zich van de post te verzekeren.

De Limburger kent de reeks natuurlijk heel goed. Met een beperkt budget strandde het schip van Beerschot vorig seizoen op enkele minuten van promotie naar de hoogste voetbalklasse. Daarnaast staat Vreven erom bekend dat hij zijn winnaarsmentaliteit op zijn spelers kan overbrengen.

Meteen tegen Beerschot?

Lokeren bekleedt momenteel de voorlaatste plaats in de Proximus League en heeft nood aan resultaten. Het spelpeil is nu even ondergeschikt aan punten pakken en Vreven kan zijn teams op een resultaat laten spelen. En last but not least, als de club snel wil handelen is Vreven een geschikte optie.

Zaterdag speelt Lokeren alweer om de knikkers. Elk punt is nu van levensbelang voor de Waaslanders, want de laatste twee in de algemene rangschikking spelen een play-off om niet te degraderen. Tegenstander van dienst... Beerschot. Het zou dus zomaar kunnen dat Vreven zaterdag tegenover de ploeg staat waar hij een dikke maand geleden nog coach was.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties