Voorbereiding Rode Duivels staat al bijna op punt, Martinez laat zich uit over toekomst: "Tot nu toe zeer goedkoop geweest"

Voorbereiding Rode Duivels staat al bijna op punt, Martinez laat zich uit over toekomst: "Tot nu toe zeer goedkoop geweest"
Foto: © photonews

Volg België nu via WhatsApp!

De Rode Duivels wisten zich met 30 op 30 te plaatsen voor het EK 2020. En dus is de voorbereiding op dat toernooi nu al begonnen. Roberto Martinez laat zich uit over de voorbereiding en zijn eigen toekomst.

Qatar? Dat ligt op tafel, maar een officiële uitnodiging is er volgens Roberto Martinez in Het Laatste Nieuws (nog) niet geweest. 

Hij mikt op één topduel in maart, het liefst in Brussel, in aanloop naar het EK 2020. En in juni zou dan mogelijk een stage in Noorwegen volgen.

Noorwegen

"Sportief zou dat ook een stevige test zijn", aldus Martinez nog in de krant. "Daarna zouden we nog een duel spelen in België om de connectie met de fans aan te halen voor het EK."

Martinez wil ondertussen nog niet spreken over een mogelijk nieuw contract bij de Rode Duivels: "Ik wil eerst de loting afwachten om de voorbereiding op punt te stellen. Daarna zien we wel. Vreest de KBVB dat ik te duur wordt? Ik was tot dusver zeer goedkoop."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties