Reactie Spelers en coach Club Brugge hopen/dromen van overwintering in... Champions League

Spelers en coach Club Brugge hopen/dromen van overwintering in... Champions League
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Oostende was een aperitiefhapje, zelfs geen voorgerecht voor Club Brugge. Zo makkelijk ging het binnen. De hoofdschotel zal wel iets zwaarder zijn. Galatasaray wacht dinsdag en dat wordt een heksenketel, weet ook Philippe Clement.

Zijn spelers durven luidop dromen. "Stel je voor dat we winnen tegen Galatasaray en dan kunnen we hier thuis nog voor de tweede plaats spelen tegen Real Madrid", zeiden zowel Brandon Mechele als Siebe Schrijvers. 

Het is dus toch iets dat leeft in de groep. Maar ook Clement durft ambitieus zijn. "Waarom niet? We hebben deze campagne eigenlijk te weinig punten gekregen voor het spel dat we geleverd hebben. Maar we weten wat een hete avond ons dinsdag te wachten staat. Ik heb zelf genoeg tegen Turkse clubs gespeeld om te weten dat het een hete avond gaat worden."

Maar toch, dit Club Brugge verstopt zich niet langer. "Onze ambitie was eerst om in de poules van de Europa League te geraken, maar we gingen naar de Champions League. Nu willen we meer. We kunnen ons kwalificeren voor Europese overwintering. En stel je voor dat we hier tegen Real Madrid voor de tweede plaats kunnen spelen... Hoe fantastisch zou dat zijn?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties