Heeft KV Mechelen een thuiscomplex? Spelers en coach reageren

Heeft KV Mechelen een thuiscomplex? Spelers en coach reageren
Foto: © photonews

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

KV Mechelen in eigen huis: 11 op 24. KV Mechelen op verplaatsing: 16 op 24. Toch wel opvallende cijfers, in de verf gezet in de matchen tegen Zulte Waregem.

"Zeker in eigen huis wil je dit soort wedstrijden winnen. Maar op deze manier zou je nergens veel rapen als je op deze manier speelt", was Wouter Vrancken kritisch voor zijn ploeg na de nederlaag tegen Zulte Waregem.

"Dat we thuis te weinig punten pakken? Dat klopt", pikte Joachim Van Damme in. "Waar dat aan ligt? Ik denk dat het toeval is. Tegen STVV en Charleroi hadden we meer kunnen pakken, we hebben zeker geen thuiscomplex. Dit is een momentopname."

Momentopname

"Toch is het waar: thuis zou je de punten moeten pakken, wat je dan op verplaatsing meeneemt is surplus. We spelen niet anders thuis of uit." Een idee dat ook gedeeld werd door Dante Vanzeir: "Logisch is het niet inderdaad. We hebben ook de steun van al die supporters, maar dat geeft niet meer druk."

"We waren niet op de afspraak, collectief. We willen nochtans winnen en zeker in eigen huis voor de supporters. We willen strijden voor een mogelijke plaats in play-off 1,  we moeten ons niet te lang vastpinnen op een nederlaag", besloot Igor De Camargo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties