Jonathan Benteke scoort voor het eerst in een jaar: Hoe zou het zijn met de broer van Christian?
Florent Malice
Florent Malice
| 0 reacties

Jonathan Benteke vindt de weg naar doel nog eens: Hoe zou het zijn met de broer van Christian?

Jonathan Benteke scoort voor het eerst in een jaar: Hoe zou het zijn met de broer van Christian?

Jonathan Benteke wou tijdens de zomermercato terugkeren naar België, maar koos uiteindelijk voor een avontuur in de regionale afdeling van het Duitse voetbal. In november vond hij voor het eerst in lange tijd weer de weg naar doel.

Jonathan Benteke (24) is de laatste tijd wat uit beeld verdwenen: de jongere broer van Christian zag in juni zijn contract bij Oldham Athletic (League One) aflopen en ging zonder succes tests afleggen bij Sint-Truiden en Fortuna Sittard. Na heel wat tegenslagen -blessures en moeilijke passages bij Crystal Palace en Omonia Nicosia- is Benteke weer de oude en vond hij een oplossing niet zo ver van zijn thuisstad Luik. Hij tekende midden oktober een contract bij Alemannia Aachen in de Duitse Regionalliga West.

Daar veroverde hij niet meteen een basisplaats, maar toen hij op 9 november voor het eerst mocht starten bedankte hij zijn coach meteen voor het vertrouwen en scoorde hij zijn eerste goal in Duitse loondienst. De week nadien moest hij echter weer vrede nemen met een invalbeur, maar zijn eerste goal sinds 28 oktober 2018 in de Engelse vierde klasse heeft de ex-speler van Zulte Waregem toch veel deugd gedaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties